Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:23:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO. CET Brazi trebuia să trecă în administrarea Primăriei încă din 2019! Soluţia apei calde e în ograda lui Volosevici!


3 august 2022



Problema furnizării apei calde în municipiul Ploieşti nu ar fi existat dacă o hotărâre din anul 2019 ar fi fost pusă în practică. Vorbim despre HCL 62/ 2019 – privind transferul instalaţiei de producere a agentului termic şi a apei calde şi a terenurilor aferente din domeniul Judeţului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploieşti! 

Hotărârea a fost avizată de Prefectura Prahova, dar venirea pandemiei de coronavirus şi alte diverse probleme nu au făcut posibil transferul CET-ului. 

Interesant este că ideea a fost lansată de preşedintele CJ Iulian Dumitrescu în şedinţa CJ de îndată  organizată miercuri 3 august. Imediat, Volosevici a ieşit cu o declaraţie de presă susţinând că nu crede că este legal, ca nu se poate să arunci cartoful fierbinte în responsabilitatea Primăriei Ploieşti. 

Cu alte cuvinte, hotărârea de Consiliu Local există, iar transferul ar putea fi facut rapid, în doar câteva zile. Iar această hotărâre demonstrează că transferul CET-ului nu este ilegal, aşa cum a declarat Volosevici într-o conferinţă de presă organizată miercuri seara la sediul Primăriei Ploieşti

Oare, Andrei Volosevici, primarul jurist al Ploieştiului va cere hotărârea de consiliu din 2019 şi o va pune în aplicare imediat? Nu de alta, dar are o responsabilitate uriaşă în faţa atât a alegătorilor săi, dar şi a celorlalţi ploieşteni! 



CITEŞTE HOTĂRÂREA 62/2019 AICI

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro