Joi, 28 martie 2024 - 9:14:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gazele au ajuns la Şirna şi Poienarii Burchii


30 noiembrie 2012

Şcolile, grădiniţele şi primăriile din Şirna şi Poienarii Burchii au fost racordate la sistemul de alimentare cu gaze naturale. Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, i-a tras de urechi pe primarii care nu sunt interesaţi de dezvoltarea economică a localităţilor. „A trecut vremea când primarii veneau cu mâna întinsă la judeţ şi aşteptau ajutor financiar. Acum primarii trebuie să plece să caute investiţii pentru localităţile lor pentru ca bugetul comunelor să se majoreze. Uitaţi-vă la Ariceştii Rahtivani. În 2005 avea buget de trei miliarde de lei vechi, iar acum au 240 de miliarde”, a spus Mircea Cosma. El l-a ironizat pe primarul din Şirna pentru că nu a identificat terenuri în proprietatea primăriei: „Aţi dat terenuri tuturor celor care v-au cerut. Ce o să faceţi dacă mâine izbucneşte un război şi sunteţi nevoiţi să îi împroprietăriţi pe cei care luptă pe front? Îi trimiteţi în comunele învecinate?”.

La inaugurările de la Şirna şi Poienarii Burchii au fost prezenţi şi Radu Ştefan Oprea, candidatul USL în Colegiul 4 Senat, şi Alexandru Ştefănescu, candidatul USL în Colegiul 9 Camera Deputaţilor.

„De patru ani Şirna pierde fondurile de la APIA pentru modernizarea islazurilor. Nu este normal şi este păcat de aceşti bani”, a spus Radu Ştefan Oprea care a înfiinţat în zonă o fermă cu 800 de vacii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro