Marţi, 19 martie 2024 - 10:59:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea: Realizarea Programului de Cadastru va pune ordine si in domeniul impozitarii proprietatilor


5 mai 2015

Programul Naţional de Cadastru este unul obligatoriu, este un program realizat gratuit de statul român, care va pune ordine şi în ceea ce priveşte sistemul de impozitare a proprietăţilor, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD.

"Este un program obligatoriu. Este un program realizat de statul român gratuit. Este obligaţia fiecăruia dintre noi să se realizeze cadastrul, pentru că odată realizat cadastru atunci se pune ordine şi în alt domeniu şi anume în sistemul de impozitare a proprietăţilor", a afirmat ministrul întrebat dacă se aşteaptă şi la cazuri de persoane care să se opună acestui program.

Cât priveşte ce se va întâmpla în acele cazuri de "rea-voinţă" ale unor persoane care nu vor dori să îşi declare proprietăţile, Dragnea a spus că se vor găsi soluţii.

"Nu ştiu, cred că sunt sau se vor găsi soluţii ca să se treacă de la rea-voinţă la bunăvoinţă sau bună-credinţă. Este foarte greu pentru cineva să explice de ce nu vrea să îşi intabuleze proprietatea, pentru că asta înseamnă că vrea să fugă de impozite şi taxe. Până la urmă, acest program naţional de cadastru, poate, la prima vedere, marea majoritate a oamenilor nu înţeleg câte efecte va avea. Cei care ştiu câte efecte va avea, pe unii o să-i deranjeze, pe alţii o să-i bucure, dar, până la urmă, se va realiza. Încet-încet se pune ordine în fiecare domeniu. Orice zonă gri, orice zonă în care persistă ceaţa este o zonă din care România nu câştigă şi nu câştigă nici proprietarii", a mai declarat ministrul Dezvoltării Regionale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro