Joi, 25 aprilie 2024 - 2:56:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Fosta conducere a Primăriei Câmpina a ştiut că sunt probleme cu apa!


19 august 2021




Fosta conducere a Primăriei Câmpina, adică fostul primar Horia Tiseanu şi fostul viceprimar Adrian Piţigoi, a ştiut că sunt probleme cu apa în anumite zone din municipiu! 

Într-o postare extrem de dură pe pagina sa de Facebook, primarul independent Alin Moldoveanu, în stilul său caracteristic, direct şi fără ocolişuri, spune lucrurilor pe nume:

"FOSTA CONDUCERE A PRIMĂRIEI A ŞTIUT CĂ APA ESTE INFESTATĂ CU CLOSTRIDIUM PERFRINGENS! Problema cu această bacterie nu a apărut acum, anul acesta, săptămâna trecută. Este o problemă veche, de mai mulţi ani, dar cei care ar fi trebuit să o rezolve nu doar că nu au rezolvat-o, ci au ascuns-o!

DSP a ştiut, Hidroprahova a ştiut, Primăria a ştiut! Am descoperit mai multe adrese din anii trecuţi prin care DSP anunţă Hidroprahova şi serviciul ADPP din Primărie că probele prelevate de la punctul de ieşire din staţia Muscel-Voila arată că APA NU ESTE POTABILĂ, din cauza depistării bacteriei clostridium perfringens.

În acele adrese DSP cere avertizarea consumatorilor să nu folosească apa pentru băut, gătit sau spălat pe dinţi şi să fie identificate rapid cauzele acestor neconformităţi.

S-a făcut asta, domnule fost viceprimar Adrian Piţigoi, care aţi avut în subordine ADPP-ul şi aţi văzut, cu siguranţă, documentele de la DSP? Îmi cereţi mie acum să iau urgent măsuri, când dvs. nu aţi mişcat un deget, deşi aţi ştiut de problema cu bacteria şi aţi lăsat oamenii să bea apa aceea infestată?! Inclusiv în 2020, în plină pandemie de coronavirus!

Aţi lăsat oamenii să bea apă nepotabilă, fără să-i avertizaţi, deşi ştiaţi la ce riscuri se expun!",
a scris Alin Moldoveanu, publicând şi una dintre adresele prin care DSP Prahova anunţa problemele din sistemul de alimentare cu apă de la Câmpina. 



Răspunsul edilului câmpineam îl pune într-o lumină nefavorabilă pe Adrian Piţigoi, consilier personal al preşedintelui CJ Iulian Dumitrescu, şi vicepreşedinte al PMP Prahova. Într-o postare plină de fariseism, Piţigoi îi cerea primarului Alin Moldoveanu să ia măsuri pentru ca populaţia din Câmpina să fie protejată. Suntem curioşi dacă în acest moment, în care se demonstrează public că a minţit cu bună ştiinţă, Adrian Piţigoi va găsit puterea de a demisiona din funcţia deţinută la Consiliul Judeţean Prahova şi dacă îşi va prezenta scuze publice.

Oricum, aşteptăm, în continuare, explicaţiile publice atât ale lui Piţigoi, cât şi ale fostului primar Horia TIseanu. 

Nu de alta, dar câmpinenii au dreptul să ştie cine şi-a bătut joc de ei în ultimii patru ani! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro