Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:28:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adevăraţii şefi ai CSM Ploieşti! Familia fără de care nu se mişcă nimic la clubul sportiv al municipalităţii!


16 august 2019

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a fost înfiinţat în anul 2005 de Primăria Ploieşti, în ideea de a da o şansă copiilor care doresc să practice sport. În timp, s-a transformat într-o adevărată vacă de muls pentru anumite personaje. Performanţele sportive sunt puţine, iar performerii nu sunt niciodată încurajaţi. Ba din contră...

Interesant este că de-a lungul timpului există un personaj care apare constant în organigrama clubului. Indiferent de cine a fost directorul CSM Ploieşti, Luminiţa Albu, şefa contabilă, a rămas pe post, fără ca cineva să o mişte. În aceeaşi situaţie este şi soţul, Mihai Albu, care ocupă postul de coordonator structură sportivă, adică un fel de om bun la toate, care ar trebui să aibă grijă ca fiecare secţie să aibă condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii.

În ultimii ani, familia Albu a ajuns să conducă efectiv clubul, gurile rele susţinând că cei doi decid ce salarii sunt şi când sunt încasate, ce contracte sunt prelugite şi care nu. Spre exemplu, în timp ce personalul TESA de la CSM Ploieşti încasează lunar salariul la timp, antrenorii şi sportivii sunt supuşi unor umilinţe greu de acceptat. Salariile nu vin niciodată la dată fixă, iar antrenorii se întreabă lună de lună dacă vor avea din ce să îşi plătească ratele sau facturile.

În ultima perioadă, Mihai Albu este şi coordonatorul secţiei Handbal, iar cele mai mari venituri ale clubului merg către echipele de handbal masculin, echipă la care este legitimat fiul familiei. Şi dacă copilul practică sport, atunci secţia are parte de cantonamente, deplasări, alimentaţie de nota 20, cu alte cuvinte, condiţii la juniori, demne de echipe de seniori. Şi asta în timp ce antrenorii altor secţii fac deplasări cu maşinile personale, nu le sunt decontate deplasările, iar cantonamentele sunt asigurate pe banii părinţilor.

Ciudat este că, deşi postul de coordonator structură sportivă ar fi trebuit scos la concurs, acest lucru nu s-a întâmplat, semn că nimeni nu are curaj să deranjeze familia Albu. Oricum poziţiile de coordonator al secţiei Handbal şi de coordonator structură sportivă sunt puţin cam incompatibile, dar lucrurile ar trebui reglementate de membrii Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti.

Ultima....aventură a lui Mihai Albu ar fi putut lăsa echipele de fotbal ale clubului neînscrise în campionate. Personajul respectiv a reuşit performanţa de a trimite greşit de PATRU ori tabelul cu jucătorii care trebuiau să primească viza FRF pentru înscrierea în campionatul naţional de juniori. Şi asta în condiţiile în care la coadă pentru vizarea documentelor erau zeci de persoane. Greşeala lui Albu a stârnit amuzamentul oficialilor FRF care au întrebat câtă inteligenţă are cineva care greşeşte un amărât de tabel de PATRU ori, mai ales că o situaţie similară fusese înregistrată şi în iarnă, la vizele obţinute în luna ianuarie.

Poate că ar fi cazul ca activitatea familiei Albu să fie analizată în amănunt şi cineva să pună piciorul în prag şi să stopeze abuzurile şi bătăile de joc (chiar dacă pe la colţuri se vorbeşte despre plângeri penale făcute de familia Albu diverşilor directori care s-au perindat pe la şefia CSM).





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro