Marţi, 19 martie 2024 - 11:05:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Mazăre şi omul de afaceri care i-ar fi dat mită 175.000 de euro, cercetaţi în libertate


10 aprilie 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi omul de afaceri care i-ar fi dat mită 175.000 de euro pentru a-şi asigura câştigarea contractului pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă" vor fi cercetaţi în libertate, sub control judiciar, a decis, miercuri seară, ICCJ.

"Domnul Mazăre a fost extrem de calm şi clar în legătură cu întrebările ce i-au fost puse. Domnul primar chiar a precizat că poate să lămurească aceste lucruri. A fost o serie de lucruri tehnice. Sunt convins că el a convins instanţa de judecată şi faţă de care nu a avut niciun fel de rezerve în a explica şi a lămuri. S-a apărat spunând că tot ceea ce a făcut, a făcut numai în conformitate cu legea", declara Ioan Cazacu, avocatul lui Radu Mazăre, cu puţin timp înainte de aflarea deciziei judecătorilor ICCJ.

Radu Mazăre şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost reţinut marţi seară de DNA sub acuzaţia de luare de mită.

"Am construit cel mai ieftin cartier pentru săraci şi uite unde am ajuns. Ruşine Băsescu", a spus Mazăre, care a fost urcat în de mascaţi în dubă şi dus în arestul Poliţiei Capitalei.

Edilul Constanţei a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţiei pentru luare de mită - 175.000 de euro. Alături de el a fost reţinut şi Avraham Morgenstern, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro