Duminică, 28 aprilie 2024 - 8:32:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Sala de sport de la Ciorani inaugurată oficial


18 august 2019

Sala de Sport din Ciorani, cel mai modern obiectiv de acest gen din sudul judeţului Prahova, a fost inaugurată în prezenţa senatorului Radu Oprea, ministrul pentru IMM, a preşedintelui CJ Bogdan Toader, a deputatului Laura Moagher, a subprefectului Emil Drăgănescu şi a administratorului public al judeţului Fabioara Ionescu.

Construită din fonduri de la bugetul local şi de la Consiliul Judeţean Prahova, clădirea este dotată cu vestiare moderne, sală de fitness, instalaţie de purificare a aerului şi poate găzdui meciuri de handbal,volei,baschet,, dar şi alte sporturi.

Noul obiectiv a costat aproximativ  4,2 milioane de lei, iar aici vor putea face orele de sport elevii din localitate, iar localnicii vor putea practica diverse sporturi.

Cei prezenţi la inaugurare au asistat la demonstraţii de minifotbal, arte marţiale, handbal

Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, a mulţumit autorităţilor judeţene pentru sprijinul acordat şi a promis că va transforma comuna într-una cu un cuvânt puternic de spus şi din punct de vedere al sportului, deoarece sportul înseamnă sănătate, iar judeţul Prahova are nevoie de oameni sănătoşi. 













 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro