Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:36:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Comuna Ciorani, rămâne fief PSD! Primarul Marin Voicu le mulţumeşte localnicilor pentru susţinere!


27 mai 2019

Comuna Ciorani este una dintre puţinele localităţi din Prahova, unde PSD şi-a păstrat supremaţia şi la alegerile europarlamentare.

Social democraţii au reuşit să obţină în comuna din sudul judeţului 1400 de voturi, fiind urmaţi de PNL cu 560 de voturi, USR cu 300 şi de Pro România cu 120 de voturi.

Marin Voicu, primarul comunei, reuşeşte performaţa ca pe un val anti PSD masiv să  îşi convingă concetăţenii să aleagă tot social democraţii. Performanţă nereuşită în alte localităţi din judeţ cu primari PSD precum Blejoi, Păuleşti, Boldeşti Scăieni, Buşteni sau Breaza.

"Vreau sa va multumesc pe aceasta cale tuturor pentru participarea la alegerile europarlamentare unde localitatea noastra a înregistrat cel mai bun rezultat din judeţ ! Inca odata va multumesc si va asigur de tot respectul meu !", le-a mulţumit primarul Marin Voicu locuitorilor, într-o postare pe contul personal de Facebook.

Surse din partid susţin că social democraţii prahoveni se vor întâlni într-o şedinţă zilele următoare, şedinţă care se va lăsa cu demisiile mai multor persoane din conducerea judeţeană a partidului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro