Duminică, 28 aprilie 2024 - 9:39:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jurnalista Aura Dobre, noul director al Serviciului Cultural Câmpina


7 ianuarie 2024



Consilierii locali câmpineni au decis la finalul anului 2023 înfiinţarea Serviciului Cultural Câmpina, instituţie care va cuprinde  Muzeul Iulia Hasdeu, Biblioteca Municipala si Centrul de Informare Turistică.

Practic toate instituţiile de cultură din cel de al doilea municipiu al judeţului Prahova vor funcţiona sub acelasi..."acoperiş", în subordinea directă a primarului Alin Moldoveanui. 

Conform surselor câmpinene, seful noului Serviciu Cultural a fost numită jurnalista Aura Dobre, cea care în doar câteva luni a reusit să facă minuni la Castelul Iulia Hasdeu, reusind o deschidere de imagine fantastică a Muzeului Hasdeu. 

Cu Aura Dobre în fruntea culturii câmpinene putem spune că lucrurile vor lua o nouă turnură, iar de acum înainte la Câmpina vom avea o mulţime de evenimente spectaculoase, exact asa cum s-a întâmplat la Castel. 

Aura Dobre a  fost jurnalist, realizând ani de zile la TVR emisiuni cu si despre românii din diaspora, emisiuni extrem de apreciate de public. A câstigat concursul pentru postul de director al Muzeului BP Hasdeu uimind oamenii care o cunoasteau prin renunţarea la presă.

Îi urăm mult succes în noul post si asteptăm primul eveniment cultural al acestui an! 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro