Marţi, 26 septembrie 2023 - 3:16:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nunta de aur la Sinaia


23 mai 2013

Aproximativ 220 de persoane sunt invitate la Centrul Internaţional de Conferinţe “Casino Sinaia”, în Sala Oglinzilor, la cea de a VII -a ediţie a Balului “Nunta de Aur”.

“Acest eveniment reprezintă pentru mine un moment  special şi emoţionant. Îmi face o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu aceşti oameni, care prin puterea exemplului ne oferă un nou standard al dorinţelor şi aşteptărilor noastre. Le mulţumesc pentru ocazia pe care ne-o oferă, aceea de a ne bucura şi de a sărbători împreună legăturile trainice şi durabile.” a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

În urma înscrierilor au fost invitate 219 persoane, dintre care 77 de cupluri si 67 de persoane văduve. Într-o atmosferă de sărbătoare, aceştia îşi vor aminti cele mai frumoase momente ale tinereţii şi vor retrăi momentul cununiei. Atmosfera placută va fi completată de muzică bună, cadouri personalizate, flori, şampanie şi multe alte surprize. Cu această ocazie, primarul oraşului Sinaia le va înmâna tuturor cuplurilor câte un certificat de căsătorie simbolic.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro