Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:23:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campania de sterilizare a animalelor de la Câmpina, sprijinită de primarul Alin Moldoveanu


7 februarie 2022



Campanie impresionantă de sterilizare gratuită a animalelor, cu şi fără stăpân, în municipiul Câmpina. Peste 230 de câini şi pisici au fost sterilizaţi de către medici veniţi de la Bucureşti. 

Primarul Alin Moldoveanu le-a mulţumit celor implicaţi şi a explicat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că este de părere că doar prin această modalitate va fi rezolvată problema animalelor abandonate.
 
"A avut loc o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor cu şi fără stăpân din Câmpina. Peste 230 de animăluţe (câini şi pisici) au fost sterilizate de medicii voluntari veniţi de la Bucureşti.  Le-am fost din nou alături şi i-am sprijinit cu tot ce am putut, în nume personal, pentru că le apreciez implicarea, dăruirea, munca pe care o fac în beneficiul animalelor, dar şi în beneficiul comunităţii locale
Am spus-o şi cu altă ocazie, susţin aceste campanii organizate de Asociaţia Arca lui Norocel pentru că NU mai vreau să văd animăluţe abandonate pe străzi. Şi eu sunt un iubitor de animale, am şi eu acasă câini, îi iubesc şi îi îngrijesc şi ştiu foarte bine câtă dragoste şi cât devotament ne oferă aceste animăluţe. Mai ştiu un lucru, doar împreună, noi toţi, administraţie locală, cetăţeni, asociaţii pentru protecţia animalelor, putem opri abandonul câinilor pe domeniul public, putem stopa înmulţirea necontrolată a animalelor. Le mulţumesc câmpinenilor care au înţeles acest lucru şi şi-au adus animăluţele la sterilizat!

Mulţumesc încă o dată medicilor voluntari implicaţi în această nouă campanie de la Câmpina!  Şi la această oră ei sunt acolo, alături de animalele operate, pentru a le supraveghea până îşi revin din anestezie!  Mulţumesc Asociaţiei Arca lui Norocel, Iuliei Burloiu, pentru toată munca pe care o depune şi pentru exemplul pe care îl oferă! 

Voi sprijini în continuare astfel de campanii", a scris Alin Moldoveanu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro