Duminică, 11 aprilie 2021 - 12:23:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sărbătoarea fructelor de toamnă, prilej de voie bună şi veselie la Măgurele


30 septembrie 2016


 

Polul distracţiei de pe Valea Teleajenului se mută în weekendul 8-9 octombrie 2016, la Măgurele, acolo unde are loc „Sărbătoarea fructelor de toamnă”.

Autorităţile locale au pregătit spectacole antrenante susţinute de artişti renumiţi, dar şi de ansamblurile folclorice din Măgurele şi alte comune din Prahova. La standuri veţi găsi fructe şi legume de sezon, produse tradiţionale, iar grătarele vor fii încinse pentru pastramă şi mititei. Nu trebuie uitat nici ţuica, mustul şi vinul care vor uda din belşug bucatele

"Sunt convins că toţi locuitorii din Măgurele vor veni la sărbătoarea noastră. Şi îi invit pe toţi prahovenii să vină la Măgurele pentru a petrece un weekend într-o sărbătoare populară autentică. Am pregătit multe surprize, iar programul artistic a fost programat în funcţie de solicitările cetăţenilor. Sper că şi vremea va ţine cu noi şi îmi doresc ca toţi locuitorii comunei Măgurele să participe la sărbătoarea localităţii", ne-a declarat Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Pe scena amplasată pe Stadionul Voinţa din Măgurele vor susţine recitaluri, printre alţii, Mariana Ionescu Căpitănescu, Aurel Moldoveanu, Cristina Turcu Preda, Steliana Sima, Elena Merişoneanu şi Spitalul de Urgenţă.

Nu vor lipsi Grupul Băsmăluţa, Ansamblul Florica şi nici Raposozii Prahovei, ansambluri care au demonstrat că la Măgurele tradiţiile populare sunt păstrate cu sfinţenie


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(774 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro