Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:17:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO / VIDEO ACOR Prahova la o nouă Adunare Judeţeană


5 martie 2024



Zeci de primari prahoveni s-au întâlnit, marţi, într-o nouă Adunare Generală a ACOR Filiala Prahova. La întrunire au participat, alături de primari, si Dumitru Tudone, vicepresedintele CJ Prahova, Virgiliu Nanu, prefectul judeţului, Cătălin Măguleanu, directorul CASS Prahova, Emil Drăghici, presedintele ACOR la nivel naţional. 

Vasile Diaconu, primarul Comunei Măgurele si presedintele ACOR Prahova, a vorbit despre importanţa cooperării între primari şi identificarea de de noi proiecte pentru dezvoltarea localităţilor prahovene. 

Plin de umor, Adrian Ungureanu, primarul comunei Brebu, s-a declarat invidios pe dezvoltarea comunei Cornu, si a zis că dacă comunitatea sa ar beneficia de astfel de fonduri ar face si el un metro între Alunis, Brebu, Pietriceaua si Telega. 

Dumitru Tudone, vicepresedintele cu atribuţii temporare de presedinte al Consiliului Judeţean Prahova, i-a felicitat pe primari pentru modul în care s-au asociat în ACOR Prahova.  

"Suntem astăzi aici la ceas aniversar al ACOR Prahova. Un real succes al întregii comunităţi judeţene, demonstrând că există parteneriat, colaborare, unitate între primari. Principalul deziderat al presedintelui CJ Prahova Iulian Dumitrescu îl reprezintă sănătatea si educaţia. În acest mandat, toate cele 104 uat-uri din Prahova au beneficiat de parteneriate cu CJ Prahova pentru dezvoltarea si modernizarea infrastructurii educaţionale. 70 de uat-uri vor beneficia de microbuze electrice pentru transportul elevilor. Dezvoltăm infrastructura de gaze, infrastructura socială. Avem un parteneriat cu Universitatea de Medicină Carol Davilla. Vom avea si grupe de medici si vom suplini lipsa cadrelor medicale în Prahova. Toate proiectele sunt importante, au fost aduse în judeţ si vor fi implementate. Noi, CJ Prahova împreună cu uat-uri prahovene avem proiecte tradiţionale pentru promovarea rutelor turistice, ecumenice, gatronomice, menite să promoveze judeţul." ,a declarat Tudone. 










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro