Sâmbătă, 18 mai 2024 - 9:07:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Delegaţie din Republica Moldova la la CJ Prahova


20 noiembrie 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a primit vizita unei delegaţii din Republica Moldova, Raionul Taraclia.

Delegaţia, formată din 40 de persoane, se află în România la invitaţia Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pentru o serie de întâlniri cu autorităţile centrale şi locale, precum şi vizite la obiective finanţate din fonduri europene.

În cadrul întâlnirii de la sediul Consiliului Judeţean Prahova, oaspeţilor moldoveni le-a fost prezentat potenţialul economic şi turistical judeţului Prahova precum şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul judeţului, în special cele legate de parcurile industriale.

După întâlnirea de la sediul Palatului Administrativ, oaspeţii vor vizita câteva obiective de interes judeţean printe care Complexul Sportiv Kalinderu şi o staţiune viticolă din zona Dealu Mare.

La întâlnirea de astăzi au mai participat Fabioara Ionescu, administratorul public al judeţului şi consilierii judeţeni Ludmila Sfîrloagă şi Rareş Enescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro