Marţi, 19 martie 2024 - 5:51:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alertă în Primăria Ploieşti! Şedinţele de Consiliu Local în pericol de a nu putea fi organizate timp de 14 zile!


2 noiembrie 2020

Mandatul lui Andrei Volosevici în fruntea Primăriei Ploieşti începe prost! Sau cel puţin aşa pare...

Dacă Adrian Dobre, fostul primar, a reuşit să ţină coronavirusul departe de Primăria Ploieşti, existând în aproximativ opt luni de pandemie foarte puţine cazuri de infectări cu covid-19, venirea lui Volosevici a transformat municipalitatea într-un adevărat focar!

Surse din Primărie susţin că aproape toată Direcţia Juridică a municipalităţii este în izolare la domiciliu, după ce trei angajate au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-COV 19. Se pare că mare parte dintre cei izolaţi au deja simptome specifice şi aşteaptă ca în zilele viitoare să fie testaţi de către reprezentanţii DSP Prahova.

Mai mult, chiar şi funcţionarii de la Relaţia cu Consiliul Local sunt în izolare la domiciliu, ceea ce face ca şedinţa de Consiliu Local care ar trebui să aibă loc marţi, 3 noiembrie la ora 14.00 să fie imposibil de organizat.

Din lipsă de organizare, şedinţa nu poate fi organizată nici online, deoarece noii consilieri locali nu au primit tablete pentru a putea fi prezenţi în sistem online la şedinţă.

Vom reveni cu amănunte şi sperăm să avem un punct de vedere oficial în legătură cu focarul de coronavirus din Primăria Ploieşti. Nu de alta, dar la preluarea madatului de primar, Andrei Volosevici a promis transparenţă totală!


PS. Felicitări organizatorilor şedinţei de validarea a noilor consilieri locali. Dacă întrunirea ar fi fost făcută într-o sală de şedinţă, toţi cei prezenţi ar fi trebuit să intre în izolare la domiciliu, fiind contacţi direcţi ai angajaţilor pozitivi de la Direcţia Juridică a Primăriei Ploieşti....


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro