Vineri, 3 decembrie 2021 - 5:42:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Aleşii câmpineni s-au pus cu răul pe producătorii agricoli! Preţuri majorate în Piaţa de la Câmpina, doar pentru producători!


30 iunie 2021

Propunere incredibilă a social-democraţilor din Consiliul Local Câmpina. Tarifele de închiriere a tarabelor în Piaţa din Câmpina se majorează pentru producători! Initiaţorii proiectului de hotărâre, adoptat de aleşi cu 12 voturi pentru (PSD,USR,PNL, PMP) au propus majorarea tarifului de închiriere a unei tarabe pentru producători. Astfel, gospodarii vor fi nevoiţi să plătească 12 lei/mp/zi în timp ce agenţii economici vor plăti doar 6,60 lei/ mp/zi

Proiectul a fost iniţiat de Livia Lupu (PSD), Andrei Duran (PSD) şi Liviu Davidescu (Pro România) şi aprobat cu voturile colegilor de la USR Plus, PMP, PNL şi Cezar Grama. Au votat impotrivă consilierii de la POL (Partidul Oamenilor Liberi), cei de la Partidul Verde şi independentul Costel Filip. 
Mai mult, în timpul dezbaterilor proiectului, Livia Lupu a susţinut că în ciuda majorării (care chipurile nu ar fi majorare, ci doar o aliniere a tarifelor...), preţurile nu vor avea de ce să crească. Păi oare, doamna consilier a văzut cum au crescut preţurile produselor în ultima perioadă? 

Situaţia este ciudată mai ales că liderii PSD, atât de la nivel central, cât şi judeţean, susţin permanent reducerea taxelor pentru producătorii agricoli şi cer ajutoare pentru acestia. Probabil că dintr-un exces de zel, pesediştii din Consiliul Local Câmpina au uitat că social-democraţii sunt cei care ţin cu oamenii simpli, nu cei care majorează taxele şi impozitele.

Dar...cum spuneam într-un alt articol, neînţelese sunt căile politicii....
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(2460 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 decembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro