Vineri, 29 martie 2024 - 10:55:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Foame mare la Primăria din Berceni!


7 aprilie 2016

Primăria-i casa mea! Aceasta pare a fi deviza primarului din comuna Berceni, Constantin Bucur, cel care a hotărât să transforme una din încăperile instituţiei de la etajul al II-lea într-o bucătărie în adevăratul sens al cuvântului. Cu de toate, pentru toţi: aragaz, ulei, făină, borcan cu cafea,  sare, murături, tuci pentru mămăliguţă ş.a.

”Niciodata nu am rămas surprins de ceea ce se intampla in comuna Berceni, dar lucrul acesta nu mi-am imaginat până in prezent. Chiar dacă se putea face o mică bibliotecă (căci le-am cam desfiintat pe toate din comună), sau cine stie un spatiu de arhivare, birou...orice altceva, executivul Primariei Berceni a infiintat o bucatarie si o sala de mese, in incinta institutiei, mai exact la etajul 2…Aici se prepara mâncare mai ceva ca acasa, un peşte la cuptor, o sarmaluţă cu mamaliguţă (ca doar tuciul il vedem pe aragaz) si toamna femeia de serviciu îi prepară bulionul doamnei secretar, caci tare ocupata este cu munca aceasta in teren ( stiti dumneavoastra, dânsa fiind mai mereu plecată după avize).
Astfel de lucruri le puteti intâlni in Primaria Berceni a judetului Prahova. Nu ma credeti, puteti merge sa va convingeti, oricum in Primarie nu mai este prezent de mult timp un politist local, asa ca va puteti plimba ca in codru”,
este textul integral postat  pe facebook de dl.Costin Cana, care mi-a solicitat prietenia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro