Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:34:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un milion de euro pentru alimentarea cu apă a comunei Balta Doamnei


11 ianuarie 2014

Alimentarea cu apă potabilă a comunei Balta Doamnei a fost tema dezbătută în timpul întâlnirii dintre Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, consilierul judeţean Rareş Enescu şi Vasile Dascălu, primarul localităţii.

Şeful CJ Prahova a decis ca cea mai mare parte din investiţie să fie alocată de către Consiliul Judeţean, aproximativ un milion de lei, iar autorităţile locale vor aloca 100.000 de lei. Investiţia va fi realizată într-o perioadă de trei ani, iar lucrările vor începe în luna aprilie.

Totodata, Consiliul Judetean Prahova va mai suplimenta proiectul cu aproximativ 200.000 de lei, sump alocata pentru instalarea unor centrale termice în primărie, căminul cultural precum şi în şcolile şi grădiniţele din comună, având în vedere că localitatea va fi racordată în perioada umrătoare şi la reţeaua de alimentare cu gaze naturale.

Urmare a introducerii acestor utilităţi, Mircea Cosma i-a solicitat primarului Dascălu analizarea oportunităţii înfiinţării unui IMM care să prelucreze castraveţi de tip cornişon, având în vedere producţia mare a acestor legume în localitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro