Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:27:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deszăpezirea la raport


13 decembrie 2012

Primăria Ploieşti a anunţat că deszăpezirea municipiului a continuat şi ieri când s-a intervenit cu amestec de material antiderapant (sare + nisip), pe străzile din cartiere. Activitatea de deszăpezire continuă până la degajarea tuturor străzilor din Ploieşti.

S-a încărcat şi transportat zăpada din zonele: sens giratoriu B-dul Bucureşti/B-dul Petrolului, intersecţie B-dul Republicii/Sos. Nordului/Sos. Vestului.

În toată această perioadă s-a intervenit cu 32 de utilaje:16 utilaje cu sărăriţa şi lama, 4 utilaje cu sărăriţe electrice, 9 utilaje cu lama, 2 autocamioane şi 1 încărcător frontal. S-au administrat în total aproximativ 200 tone amestec material antiderapant.

În intervalul 19.00-07.00 s-a intervenit pentru combaterea poleiului cu amestec material antiderapant (sare + nisip) pe poduri, pante, pe principalele artere de circulaţie, pe traseele mijloacelor de transport în comun, în centrul civic, şi în zonele spitalelor şi şcolilor.

S-a încărcat şi transportat zăpada din zonele: Gara de Sud – B-dul Independenţei, intersecţie B-dul Republicii/Sos. Nordului, intersecţie Ghe. Gr. Cantacuzino/Sos. Vestului.

În toată această perioadă s-a intervenit cu 31 de utilaje:18 utilaje cu sărăriţa şi lama, 6 utilaje cu sărăriţe electrice, 4 autocamioane şi 3 încărcătoare frontale. S-au administrat în total aproximativ 230 tone amestec material antiderapant.

Având în vedere atenţionările meteo din zilele următoare, când se aşteaptă temperaturi de -20 de grade Celsius, municipalitatea le reaminteşte ploieştenilor, persoane fizice şi juridice, că au obligaţia de a înlătura zăpada, gheaţă sau poleiul de pe trotuarele din dreptul locuinţelor sau al sediilor firmelor.

Sancţiunile aplicate de Poliţia Locală Ploieşti pentru neîndepărtarea zăpezii sunt cuprinse între 500 şi 1500 de lei pentru persoanele fizice şi între 1000 şi 2500 de lei pentru persoanele juridice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro