Joi, 25 iulie 2024 - 3:45:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Regionalizarea României – între pericole şi oportunităţi


12 aprilie 2013

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, împreună cu Academia de Advocacy şi Coaliţia 52, a ţinut joi, 11 aprilie 2013, ora 11.00, o conferinţa de presă, în cadrul căreia au fost prezentate concluziile şi recomandările audierii publice “Regionalizarea României – între pericole şi oportunităţi”, audiere care a avut loc în data de 28 martie 2013, la Cluj Napoca.

Conferinţa de presă a fost susţinută de Comisia de Experţi a audierii publice şi a avut loc în Cluj-Napoca, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, sala 118.

Comisia de experţi, formată din Vasile SURD, prof. univ. dr. emerit al Facultăţii de Geografie din Cluj Napoca, Vasile DÂNCU, preşedinte Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), Dorel ŞANDOR, consultant independent, Şerban ŢIGĂNAŞ, preşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România, Simona FIŢ, consultant în transparenţa decizională Academia de Advocacy, a analizat şi sintetizat 250 de opinii scrise, din toate regiunile de dezvoltare ale ţării, respectiv din 32 de judeţe. Dintre acestea, 8% au aparţinut decidenţilor politici, iar 92% reprezentanţilor societăţii civile.

Concluziile şi recomandările raportului sinteză al audierii publice au fost prezentate în cadrul conferinţei de presă, ele reliefând modul în care diferite entităţi ale societăţii civile, profesionişti în domeniu, persoane juridice şi fizice înţeleg şi se raportează la subiectul regionalizării.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro