Sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 8:21:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

”Schimbarea la faţă” a revoluţionarilor prahoveni


14 februarie 2014

Cele cinci organizaţii de revoluţionari existente în Prahova s-au întâlnit recent, la Ploieşti, pentru o repoziţionare a acestor oameni curajoşi (să nu ne ferim în a-i cataloga astfel), aflaţi pe baricade în zilele revoluţiei, care au ajuns, poate şi din vina unora dintre ei, să fie socotiţi bocitoare, mereu în căutare de drepturi şi facilităţi, o ruşine a societăţii postrevoluţionare. Nedrepte etichetări, din moment ce nu ei au cerut acele drepturi, ci statul a considerat că toţi cei care au contribuit, într-un fel sau altul, la dărâmarea regimului dictatorial comunist, merită unele   recompense, aşa cum s-a întâmplat şi în alte ţări în urma unor revoluţii. Datorită însă unor indivizi certaţi cu legile ţării, numărul eroilor şi al revoluţionarilor a ajuns nejustificat de mare, Guvernul a decis, acum doi ani, să taie toate aceste drepturi, iar cei vinovaţi, infractorii aflaţi la conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), din subordinea Guvernului, care au aprobat, contra cost, eliberarea unor certificate de revoluţionari să fie arestaţi. 

Revenind la întâlnirea preşedinţilor de asociaţii revoluţionare din Prahova, întâlnire găzduită şi facilitată de Prefectura Prahova, trebuie să menţionăm faptul că principalul subiect discutat, cu care s-a căzut de acord, a fost reunificarea acestor asociaţii într-o federaţie reprezentativă, având ca principali parteneri  de dialog Prefectura, CJ şi Primăria Ploieşti. Un accent s-a pus şi pe ”schimbarea la faţă” a revoluţionarilor. Moderatorul întâlnirii, ec.Nicolae Bălănoiu - denumit în zilele revoluţiei  ”primar de judeţ” înainte de a fi numit prefect – a supus atenţiei câteva idei, cea mai interesantă, cu care toată lumea a fost de acord fiind transformarea revoluţionarilor în oameni utili societăţii, lucru perfect posibil datorită faptului că printre ei se găsesc economişti, jurişti, ingineri, medici ş.a., care pot veni cu idei şi proiecte demne de luat în seamă. Numai astfel, revoluţionarii îşi pot recăpăta încrederea şi respectul cetăţenilor.

La următoarea întâlnire, programată sâmbătă, 15 februarie, ora 13, în sala de consiliu a Prefecturii Prahova, este programată constituirea federaţiei şi discutarea numeroaselor propuneri anunţate de actualele asociaţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(366 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar mirica gheorghe +1  

ce face balanoiu nimic si nici inainte ce a facut , daca era revolutionar dadea caseta revoluti cu ce striga multimea la ploiesti unde a fost de nu a auzit ca el sint destuiiiii in prahovasi ce a spus cel din balcon. CE FACE BALANOIU PROBAGANDA PERSONALA AJUTAT DE FALSIII R. SEMNEAZA FRONTUL DEMOCRAT ROMAM MIRICA GHEORGHE.

(28 noiembrie 2014 15:25:44)

 
avatar MIRICA A GHEORGHE FRONTUL DEMOCRAT ROMAN 0  

IN PRAHOVA SINT TREI SFERTURII FALSI REVOLUTIONARII DATI CASETA DIN 22 DECEMBRIE 1989 VRETI SA CISTIGATI CE NUI AL VOSTRU PASITI PE MORTI REVOLUTI AI GRIJA MARCULESCU AUREL CE SPUI AI CARAT ARME CUI IAI CARAT ... CE AI SPUS POLITI MARCULESCULE DE MINE HOTULE

(27 septembrie 2014 15:12:58)

sageata
avatar DAN 0  

MIRICA A GHEORGHE.. IMI PARE RAU SA ITI SPUN DAR,CU ACTE, ESTI BOLNAV RAU OMULE..CU CERTIFICAT MEDICAL IN REGULA! BOLNAV PSIHIC IN EVIDENTA CLINICILOR MEDICALE! RUSINE MIRICA DAR...NU STII CE E RUSINEA

(14 octombrie 2014 13:15:06)

sageata
avatar FRONTUL DEMOCRAT ROMAN 0  

BUNA ZIUA ACESTEAS HOTI CARE A FURAT REVOLUTIA ROMANA DE FRICA CA SIT DECONSSPIRATRII DE ADEVAR CAUTA DESCREDITARE SI TOTUSI UN LUCRU INPORTANBT TOTII CARE AM FOST INPOTRIVA REGIMULUI COMUNIST AM FOST FACUTII NEBUNII MULTI DINTRE NOI AU MURIT DE MOARTE BUNA ALTI INPINSI IN FATA TRANVAIELOR INSCENINDUSE ACCIDENTE ORC SA SCAPE DE IEI DOVADA CA ACEST INDIVID ESTE UN COMUNIST FACE EXACT CE FACEA COMUNISTI MAI MULT NICI MACAR NUSI DA NUMELE DAN SINT MAI MULTII DAR ASTAI FALSUL REVOLUTIONAR LAM LEZAT INTERESELE PRIN VRUN ARTICOL SI ESTE FRICA DE ADEVAR FACE ACEST LUCRU DESCREDITIND CREZIND CA IN FELUL ACESTA ADEVARATUL REVOLUTIONAR MIRICA A GHEORGHE PARASCHIV VASILE PLOIESTENI CA SINT MAI MULTII IA MARGINALIZAT IA DAT LAOPARTE SI LE LOAT LOCUL CLANURII CARE DUCE DE RIPA ROMANIA SANATATE SI STERGETI CE A SCRIS ACEST INDIVID DAN VA MULTUMESC

(15 februarie 2016 08:23:02)

sageata
avatar FRONTUL DEMOCRAT ROMAN 0  

CIND VEZI CA UNUL ITI ESTE SUPERIOR IN GINDIRE DAR SI IN FAPTE ESTI UN HOT CAUTI SAL DEFAVORIZEZI CA SA TE FACI CUNOSCUT MAI BINE INTRE HOTII DIN PLOIESTI CARE DE SI NU SIN REVOLUTIONARI AU CERYIFICATE CU CINE SAU LUPTAT DUPA 22 DECEMBRIE 1989 DAR SI INAINTE ASTAI DAN HOT MIRICA ESTE UN OM DEOSEBIT CU STUDI MULYIPLE ASTAI VIATA DE CE NUSI DA ADRESA CA DE GASIT IL GASESTE SI ASA DAR TRIMITE MESAJE DUPA TEL MOBIL SI SE PARE CA ARE SI ADEPTI PE LA ZIARE OR FI SI AICI REVOLUTIONARI POATE NU STIU ASTEAS HOTII ROMANIEI HOTUL STRIGA LA HOTII CA NU MAI ARE CE FURA NU MA CERT PE BLOG DAR SIMPLU DOVEDESTI CA ESTI HOT.

(15 februarie 2016 07:55:25)

sageata
avatar mirica a gheorghe 0  

eu nu fac pe nimeni bolnav rusine sati fie tie ca revolutionar nu estiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

(27 noiembrie 2014 18:10:08)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 octombrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro