Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:06:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ancheta Ministerului Sănătăţii nu a schimbat nimic la Spitalul Judeţean Ploieşti


11 decembrie 2013

Medicii din spitalul Ploieşti, care se află de mai multe săptămâni în centrul unui adevărat scandal, nu sunt mulţumiţi de rezultatul controlului făcut de Ministerul Sănătăţii.

Doctorii s-au solidarizat şi spun că reprezentanţii ministerului au venit, au văzut, au dat câteva amenzi şi au plecat, lăsând lucrurile exact la fel cum erau.

Mai mult, medicii sunt revoltaţi că soluţiile oferite de guvernanţi aruncă o presiune şi mai mare pe umerii lor, fără să rezolve în niciun fel situaţia dezastruoasă a spitalului.

Raportul făcut de Ministerul Sănătăţii îi nemulţumeşte pe medicii Spitalului de Urgenţă Ploieşti, care susţin că inspecţia de la Bucureşti nu a rezolvat niciuna dintre problemele sesizate de ei

Medicii s-au solidarizat cu colegii care au fost sancţionaţi, în condiţiile în care unii dintre aceştia şi-au asumat responsabilităţi suplimentare, doar pentru a permite tratamentul bolnavilor într-un spital în care fondurile sunt întotdeuna cu mult sub limita de supravieţuire.

Medicii acuză ministerul că nu face nici o referire la relaţia spitalului cu Casa Naţională de Asigurări, care nu decontează cheltuielile pentru zeci de mii de bolnavi. Din acest motiv managerii de spital sunt nevoiţi să cheltuie de 10 ori mai mult decât ceea ce primesc pentru pacienţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro