Marţi, 19 martie 2024 - 8:06:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Câmpina va avea o sală polivalentă modernă, la fel ca cea inaugurată la Mioveni


30 ianuarie 2022



Câmpina va avea o sală polivalentă, modernă, cu o capacitate de aproximativ 2500 de locuri. Proiectul va fi asemănător cu cel de la Mioveni, acolo unde autorităţile locale au inaugurat în toamna anului 2021 o sală multi sport, considerată a fi cea mai modernă din România.

Primarul  Alin Moldoveanu a anunţat într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, că în urma discuţiilor purtate cu autorităţile locale din Mioveni a obţinut gratuit proiectul tehnic, care va fi adaptat rapid pentru Câmpina. Proiectul ar putea fi finanţat cu fonduri de la CNI şi se bucură de susţinerea lui Mihai Covaliu, preşedintele COSR.

"În urma demersurilor pe care personal le-am făcut la Primăria Oraşului Mioveni, am obţinut proiectul tehnic pentru o sală a sporturilor/polivalentă!  La Mioveni a fost construită o sală superbă, aşa cum eu îmi doresc să avem şi la Câmpina. Am obţinut gratuit proiectul şi am obţinut inclusiv acordul firmei de arhitectură care a realizat acest proiect pentru a-l putea implementa şi noi. Am economisit astfel câteva sute de mii de euro!  Vom adapta documentaţia la zona noastră (o zonă diferită ca grad seismic şi structura de rezistenţă a sălii trebuie să fie la alţi parametri), vom întocmi studiile geo necesare şi studiul de fezabilitate cu indicatorii tehnico-economici, SF-ul fiind adaptat bineînţeles la amplasamentul nostru de la fostul sat de vacanţă!

Vom depune acest proiect la CNI pentru finanţare. Am vorbit şi cu dl Mihai Covaliu care m-a asigurat că ne va sprijini şi COSR va face inclusiv o adresă către CNI în acest sens. Vă amintiţi că dl. preşedinte Covaliu şi dna. vicepreşedinte Elisabeta Lipă au fost la Câmpina, au văzut amplasamentul şi au fost foarte încântaţi de ideea noastră şi de întreaga zonă unde dorim să construim sala. 
Sala sporturilor/polivalentă este inclusă şi în Strategia de Dezvoltare a Câmpinei, aprobată de Consiliul local. Dumnezeu să ne ajute să realizăm această investiţie!", a anunţat edilul câmpinean. 

În acest moment, judeţul Prahova nu deţine nicio sală polivalentă, neputând organiza evenimente sportive sau culturale de mare amploare. Cele mai multe locuri le au Casa de Cultură a Sindicatelor şi Sala Europa (aproximativ 500), ambele situate în Ploieşti, dar în aceste locaţii pot fi organizate doar evenimente culturale. Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti are o capacitate de aproximativ 2000 de locuri. 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro