Joi, 25 aprilie 2024 - 11:20:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti refuză să răspundă solicitărilor pe Legea 544/2001


29 ianuarie 2021

Pe data de 29 decembrie 2020, Stiri Actuale trimitea către CSM Ploieşti şi Primăria Ploieşti o solicitare in conformitate cu Legea 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public. 

Am cerut clubului sportiv finanţat din banii ploieştenilor informaţii referitoare la sumele cheltuite în ultimii patru ani pentru mentenanţa gazonului de pe stadionul Ilie Oana,  dar şi valoarea compensaţiilor acordate de către clubul municipalităţii diverşilor chiriaşi care utilizează stadionul.

De asemenea, am solicitat documentele (cu respectarea prevederilor GDPR) privitoare la angajarea lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti. Nu de alta, dar Răchită continuă să meargă la diverse emisiuni TV, prezentându-se drept consilier la CSM Ploieşti, iar primarul Andrei Volosevici a anunţat PUBLIC, într-o emisiune la un post local de televiziune că postul de...consilier al directorului CSM Ploieşti NU EXISTĂ!
 

Afirmaţiile primarului Volosevici au dus la o altă solicitare conform legii 544, despre activitatea lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti. Nu de alta, dar am dori să ştim şi noi câţi dintre cei 40 de antrenori de la CSM mai au birou la stadionul Ilie Oană, birou din care participă la interviurile live acordate televiziunilor naţionale. 

Dar cum CSM uită să respecte termenele legale privind solicitările conform accesului la informaţiile de interes public, uitând că este un club finanţat din banii ploieştenilor, ne vom adresa instanţelor competente pentru a putea obţine informaţiile cerute.

Nu de alta, dar nerespectarea legilor în vigoare, mai ales când eşti angajat al unei instituţii de stat seamănă, printre altele, a abuz în serviciu!

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro