Marţi, 23 aprilie 2024 - 4:07:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parcare plătită cu cardul sau prin SMS


28 august 2012


parcareBraşovul ar putea intra curînd în rândul oraşelor europene care beneficiază de sisteme moderne de plată a taxei de parcare. Consiliul Local a aprobat modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare din municipiul Braşov, hotărâre ce va permite introducerea unor modalităţi noi de plată a taxei de parcare.

În afară de plată la automatul de parcare, cu monede de 50 de bani, la Braşov taxa se va putea achita cu bancnote, cu carduri speciale pentru parcare, cu carduri bancare sau chiar prin SMS. Iniţiativa introducerii acestor modalităţi de plată îi aparţine viceprimarului Adrian Atomei care arată, în adresa pe care a depus-o spre susţinerea propunerii sale, că există mai multe avantaje ale plăţii prin SMS, spre exemplu. Printre acestea sunt reducerea timpului pierdut de utilizatorul sistemului de parcare precum şi evitarea riscului că cetăţenii să fie amendaţi pentru că nu şi-au prelungit prin plată durată staţionării în parcare.

„În aplicarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare s-au constatat diverse nemulţumiri, exprimate de utilizatorii parcărilor publice cu plată, privind posibilităţile limitate de achitare a tarifului de parcare şi mai ales modul de procurare a fiselor “, se mai arată în documentele care au însoţit această propunere de schimbare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare din municipiul Braşov. Primarul George Scripcaru a declarat vineri că, după ce Consiliul Local a votat această hotărâre, Municipalitatea îşi propune să implementeze noul sistem de plată în aproximativ trei luni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro