Luni, 29 aprilie 2024 - 2:36:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A reuşit! Volosevici a ingropat termoficarea la Ploieşti! Când demisionaţi dle primar?


6 ianuarie 2023

Situaţie incredibilă la Ploiesti, in plină iarnă. Andrei Volosevici, primarul ales al municipiului, reuseste prin comportamentul abuziv să ingroape incălzirea ploiestenilor. 

Intreaga conducere a Termo Ploiesti a demisionat, motivul neoficial fiind comportamentul abuziv al lui Volosevici. Directorul general, Cristian Ungureanu, directorul adjunct, Sorin Nicolae, şi directorul tehnic, Ioan Dobrescu au demisionat nemaidorind să colaboreze cu primarul Ploiestiului. Decizia directorilor a fost urmată de un adevărat val de demisii. Au renunţat la funcţii mai mulţi angajaţi din zona economică, dar si managerul tehnic, cel care se ocupă de achiziţia de gazele necesare funcţionării cazanelor cu apă fierbinte de la CET Brazi. 

Este al doilea val de demisii la Termo Ploiesti, după ce in luna noiembrie au renunţat la funcţii mai mulţi directori, dar si membri ai CA si AGA. 

Surse din administraţia ploiesteană sustin că, si de această dată, vor urma si demisiile membrilor AGA si CA de la Termo Ploiesti.

Din păcate, comportamentul iresponsabil si abuziv al lui Andrei Volosevici ingroapă efectiv incălzirea ploiestenilor in plină iarnă. In loc să găsească soluţii, ca un bun manager, Volosevici le oferă subalternilor tipete, certuri, ameninţări cu plângeri penale, jigniri permanente. 

Poate că măcar in ceasul al 12 lea, Andrei Volosevici va recunoaste public că nu este in stare să gestioneze problemele reale ale Ploiestiului si isi va prezenta demisia de onoare! Bineinteles, dacă inţelege termenul de ONOARE! 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro