Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:12:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Accident grav pe DN1A, în zona comunei Târgşoru Vechi, intersecţia spre Negoieşti


25 februarie 2024



Un accident rutier s-a produs în urmă cu puţin timp pe DN1A, în zona comunei Târgşoru Vechi- Strejnicu. 

Două autoturisme s-au lovit, iar doi ocupanţi au avut nevoie de intervenţia autospecialei de descarcerare. Unul dintre ocupanţi a fost extras până la sosirea echipajelor de pompieri, iar al doilea a fost scos din masina avarită de fortele de intervenţie.

ISU Prahova a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare si o ambulanţă SMURD.

Conform IJP Prahova,  din primele verificări a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat de 80 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a celor doi conducători auto dar şi a unei femei de 46 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani.

Aceştia au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Ambii bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.





Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro