Luni, 22 iulie 2024 - 5:44:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Analfabetismul contabilei şefe de la CSM Ploieşti: nu ştie cum să îi angajeze pe consilierii locali din noul Comitet de Coordonare!


28 aprilie 2023

Situaţie de râsu-plânsu' la CSM Ploieşti! Contabila şefă a CSM Ploieşti a demonstrat că nu are nicio treabă cu administraţia locală. Doamna, nou intrată în administraţia locală în urma unui concurs cu...cântec a înţeles că aleşii locali desemnaţi să facă parte din Comitetul de Coordonare al clubului sportiv vor fi angajaţii CSM Ploieşti. Foarte mândră le-a transmis colegilor din club că vor fi angajaţi nouă consilieri locali şi va vrea şi ea la contabilitate măcar doi dintre aceştia! 

Mai mult, a cerut lămuriri despre modul în care aceştia vor putea fi încadraţi pe funcţii! 

Noi credem că în urma acestei modalităţi de lucru, Gheorghe Sârbu se va ocupa de salarii, George Botez ar putea întocmi bugetul instituţiei, iar Alexandru Ştefan va putea acorda viza CFPP! 

Şi ne mai întrebăm de ce a fost nevoie de peste două ore ca să poată fi întocmit un proiect de hotărâre conform legii pentru ca sportivii de la kempo să poată pleca la Campionatul Mondial din Portugalia. 

Vom reveni cu noi aventuri ale angajaţilor de la CSM Ploieşti. Demne de un show de comedie ieftină! 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro