Luni, 21 iunie 2021 - 3:57:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Hotelierii scot la bătaie cele mai bune oferte pentru vacanţe ieftine


17 februarie 2014

Hotelierii care scot la bătaie cele mai bune oferte ne îndeamnă la vacanţe ieftine. Programul înscrierilor timpurii, lansat la finele anului trecut, înregistrează deja cele mai mari vânzări din ultimii ani. Oferta se apropie de final, iar cei care nu şi-au rezervat încă o vacanţă pe litoral ar trebui să se grăbească. 

Reducerile sunt substanţiale, însă există şi o condiţie: turiştii trebuie să achite sejurul integral în momentul în care fac rezervarea. 

Numărul de turişti care îşi rezervă din timp vacanţele creşte de la an la an, iar agenţiile s-au grăbit să lanseze o nouă ediţie a programului Înscrieri timpurii. Astfel, pentru un pachet de cinci nopţi în plin sezon estival turiştii plătesc acum cu până la 30% mai puţin.

 
Unele hoteluri includ în pachetele turistice şi accesul gratuit la Spa. În aceste condiţii, nu este de mirare că la unele hoteluri pachetele s-au vândut rapid.  Programul aduce profituri atât pentru turişti, cât şi pentru agenţii ori hotelieri. 
 
Pentru prima oară anul acesta, vor putea beneficia de acest program şi turiştii din Republica Moldova. Cei care vor să meargă la mare cu bani mai puţini ar trebui să se grăbească, pentru că programul se încheie pe 30 martie.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(100 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro