Marţi, 19 martie 2024 - 10:26:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Casa Căsătoriilor, greu de cumpărat! VIDEO


19 februarie 2013

Un imobil simbol al Ploieştiului riscă să rămână în paragină din cauza pretenţiilor exagerate ale actualului propietar.  

Ultimul preţ solicitat de proprietar este de 1.365.000 de euro plus TVA pentru vânzare şi 10.000 de euro lunar plus TVA, plus cheltuieli de întreţinere, administrare precum şi plata impozitelor şi taxelor locale.

Consilierul local Paul Palaş, şeful comisiei însărcinate cu negocierile pentru achiziţionarea imobilului, ne-a declarat că “propunerile sunt inacceptabile şi nu pot fi luate în considerare”.

Nici consilierul George Pană nu este de acord cu pretenţiile propietarilor: “În curând ne vor cere să le plătim şi impozitul pe profit sau cine ştie ce alte cheltuieli pe firmă. Este inacceptabil modul lor de negociere, mai ales că preţurile pe piaţa imobiliară sunt foarte scăzute”.

Membrii comisiei de negociere vor înainta o informare Consiliului Local prin care îi vor informa pe aleşi că preţul solicitat este extreme de ridicat şi prin urmare imobilul nu poate fi achiziţionat.

Oricum pretenţiile financiare ale proprietarilor sunt extreme de ridicate dacă avem în vedere că preţurile de pe piaţa imobiliară au scăzut foarte mult în ultimii ani, iar gurile rele susţin că aceştia au cumpărat clădirea cu maxim 700.000 de euro.

Dacă vrei să vezi părerea lui Paul Palaş despre pretenţiile celor de la Primavera Developpment urmăreşte materialul video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro