Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:54:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajaţi şi clienţi unui MegaImage din Ploieşti, evacuaţi după ce o maşină a derapat şi a rupt o ţeavă de gaze


20 ianuarie 2017

Patruzeci de persoane, angajaţi ai unui magazin Mega Image din Ploieşti şi clienţi ai acestuia, au fost evacuate de urgenţă, joi după-amiază, din incinta supermarketului, după ce un autoturism a derapat, a rupt o ţeavă de gaze, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în care funcţionează magazinul au intrat gaze.

Pompierii prahoveni au instituit, în zonă, un perimetru de protecţie în care au interzis accesul până când reprezentanţii companiei care furnizează gaze naturale opresc alimentarea în zonă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, 20 de angajaţi şi 20 de clienţi ai unui magazin situat în cartierul de vest din Ploieşti au fost evacuaţi de urgenţă, joi după-amiază, după ce o maşină a derapat şi rupt o ţeavă de alimentare cu gaze naturale, iar prin gurile de aerisire ale clădirii în magazin se infiltrau gaze.

În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Ţeava de alimentare cu gaze, care are grosimea de un ţol, a fost ruptă după ce un autoturism a derapat şi a acroşat-o.

Pompierii prahoveni au instituit în zonă un perimetru de protecţie în care este interzis accesul, iar o echipă a companiei care asigură furnizarea de gaze naturale în Ploieşti este aşteptată să sosească la locul incidentului pentru a opri alimentarea cu gaze a conducteii avariate.

Magazinul din care au fost evacuate cele 40 de persoane aparţine lanţului Mega Image si este situat în zona Păltiniş-Zimbrului din Ploieşti. Din cauza incidentului, supermarketul a fost închis timp de mai multe ore


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro