Marţi, 27 februarie 2024 - 9:50:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Orice student poate face practică la cancelaria premierului Ponta


17 iunie 2013

Aşa poate începe o carieră de succes, într-un loc sinonim cu succesul: Palatul Victoria. Printr-un program special, studenţii sau absolvenţii de programe universitare de licenţă cu vârsta de până la 25 ani şi care au cunoştinţe de bază în domeniul IT pot aplica până la 1 iulie pentru un program de internship la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului.

 

Pentru a participa în cadrul Programului, tinerii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele criterii de eligibilitate, conform www.internship.gov.ro:

 

    să deţină cetăţenia română;

    să aibă vârsta de până la 25 de ani la momentul debutului programului;

    să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă;

    să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională;

    să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

 

Experienţa anterioară în activităţi de implicare civică ori programe de voluntariat reprezintă avantaje în procedura de selecţie, însă nu sunt obligatorii.

 

Candidaţilor care vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor. Procesul de selecţie va fi unul competitiv. Aplicanţii trebuie să demonstreze că sunt potriviţi pentru acest stagiu, că sunt calificaţi, ambiţioşi şi serioşi în activităţile întreprinse la Palatul Victoria.

 

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor este 01 iulie 2013 (inclusiv). Aplicaţiile primite ulterior nu vor fi luate în considerare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro