Miercuri, 8 mai 2024 - 2:44:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lansare de carte la Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din UPG Ploieşti


1 noiembrie 2018

Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative şi Editura Universul Juridic au organizat lansarea „Tratatului teoretic şi practic de drept administrativ” al doamnei prof. univ. dr. Verginia Vedinaş, Preşedintele Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”.

Evenimentul a fost găzduit de Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi prezentat de către conferenţiar universitar doctor Mihai Cristian Apostolache, Director al Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul UPG Ploieşti.

Verginia Vedinaş a fost consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României timp de nouă ani, a fost senator de Bihor între 2004 şi 2008, preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici între 2001 şi 2003, funcţie asimilată ca secretar de stat, este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept, este membru fondator şi preşedinte al Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu”, membru al Centrului de studii şi cercetări juridice şi socio-administrative care funcţionează sub egida UPG şi membru în Comitetul de conducere al Institutului de Ştiinţe Administrative al Republicii Moldova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro