Marţi, 19 martie 2024 - 9:21:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine va fi preşedintele CJ Prahova


10 iunie 2016

Negocierile dintre PSD şi ALDE pentru şefia Consiliului Judeţean Prahova au ajuns la final. După zile întregi de negociat cu "pumnalele sub masă", cele două partide par a fi căzut la pace, scrie Jurnalulph.ro

Deputatul Graţiela Gavrilescu, liderul ALDE Prahova, s-a dovedit o negociatoare dură şi a reuşit să obţină un post de vicepreşedinte la CJ, unul de viceprimar la Ploieşti, şi mai multe posturi de viceprimar în diverse localităţi din judeţ, acolo unde PSD are majoritate.

Dacă postul de preşedinte al CJ Prahova îi revine lui Bogdan Toader, liderul PSD Prahova, devenind unul dintre cei mai tineri şefi de consiliu judeţean din România, pentru postul de vicepreşedinte al CJ care revine PSD este o concurenţă destul de mare. Sursele noastre susţin că în cărţi se află Andrei Nicolae, preşedintele TSD Prahova, Rareş Enescu, vicepreşedintele PSD Prahova şi Laura Moagher, secretarul general al PSD.

ALDE l-ar putea nominaliza pe Toma Pinţoiu, dar se vehiculează şi numele lui Horia Toma, fost primar al Ploieştiului şi fost inspector general şcolar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro