Miercuri, 8 mai 2024 - 9:47:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Legea dării în plată va fi modificată


30 mai 2016

Se vor introduce, printr-o ordonanţă de urgenţă, criterii specifice în legătură cu impozitul achitat la tranzacţia de dare în plată. Modificările vor viza persoanele care au o singură casă în care şi locuiesc. "Nu vrem să-i acoperim pe cei care au făcut speculaţii imobiliare. Principiul nostru este de a ajuta cazurile sociale", a explicat ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu.

Iniţiatorul legii, liberalul Daniel Zamfir, critică dur intenţia Ministrului Finanţelor Publice: "Ce mizerie ne pregăteşte ministrul de Finanţe, doamna Paliu-Dragu! Zice că Parlamentul a avut o scăpare şi nu a lămurit cine plăteşte impozitul! Ce manipulare! Dar Ministerul de Finanţe de ce nu a sesizat asta într-un an de zile? Că doar cine plăteşte şi cum se colectează impozitele e în sarcina Ministerului de Finanţe!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

În forma actuală, legea prevede că impozitul pe tranzacţii este plătit de cei care fac uz de darea în plată. Modificările vor fi incluse în lege cel mai probabil din luna iulie.

Sursa: TVR


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro