Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:21:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ziua Recoltei a adus o bază sportivă modernă la Cocorăştii Mislii


21 octombrie 2013

Comuna Cocorăştii Mislii se poate lăuda că are una dintre cele mai moderne baze sportive din judeţ. Două terenuri de fotbal, un teren de baschet şi unul de tenis, plus o clădire administrativă, dotată cu vestiare şi grupuri sanitare au fost contruite cu fonduri de la guvern şi de la bugetul local. Două din cele patru terenuri de joc sunt dotate cu instalaţie nocturnă. Investiţia, în valoare de zece miliarde de lei, a demarat în timpul guvernării Tăriceanu, şi a reuşit să fie finalizată abia acum.

La inaugurarea organizată în weekend, în timpul sărbătoririi Zilei Recoltei, a participat un număr mare de politicieni, cei mai bine reprezentaţi fiind democrat liberalii. Deputaţii Roberta Anastase, Dragoş Gunia şi George Ionescu au ales să îşi petreacă mai multe ore în mijlocul localnicilor din Cocorăştii Mislii, încurajaţi fiind şi de aparteneţa politică a primarului Daniel Alexandru. Consilierii judeţeni Radu Ionescu şi Daniel Neagoe, precum şi fostul deputat Mihai Apostolache, candidatul PDL pentru un mandat de europarlamentar, au fost şi ei prezenţi la eveniment.

Pata de culoare...politică a reprezentat-o deputatul liberal Graţiela Gavrilescu, căreia primarul Daniel Alexandru a ţinut să îi mulţumească, în mod deosebit, pentru sprijinul acordat pentru realizarea investiţiei.

Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa lui Ioan Gavrilescu, fostul preşedinte al CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi surorile Ana Maria şi Adriana Tâmârjan, foste campioane mondiale de gimnastică.

Primarul Daniel Alexandru a oferit diplome de onoare şi plachete ale localităţii celor prezenţi şi a mulţumit politicienilor care au ajutat comuna pentru a obţine fonduri necesare dezvoltării.

Cea care a făcut deliciul manifestării a fost deputatul Graţiela Gavrilescu.  Parlamentarul s-a legat de o declaraţie a lui Ioan  Gavrilescu, fostul preşedinte al CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a spus că pentru a deveni preşedintele României trebuie să te numeşti „escu”.

“ „Am găsit la Cocorăştii Mislii un om care crede în proiecte şi care vrea să facă ceva pentru comună. Un om care merită ajutat. Dovada este că, deşi începutul a fost greu, rezultatul este unul frumos, de care vor beneficia toţi locuitorii din Cocorăştii Misli. Mă bucur că tizul meu, domnul Gavrilescu, fostul preşedinte al Oltchimului, mi-a ridicat mingea la final. Contează continuitatea. Proiectele în care credem trebuie să continue indiferent că suntem galbeni, roşii, albaştri sau portocalii. Dacă domnul Gavrilescu a spus că preşedintele României se numeşte “escu” atunci este clar că va fi Crin Antonescu”, a declarat deputatul Graţiela Gavrilescu.

Dacă Roberta Anastase a declarat că vine la Cocorăştii Misli “la un prieten”, Graţiela Gavrilescu a spus că vine “acasă”, făcând aluzie la faptul că reprezintă în Parlament colegiul 3 deputaţi.

Primarul Daniel Alexandru a promis că nu se va opri aici cu investiţiile şi va continua să dezvolte localitatea pentru a deveni o comună cu adevărat europeană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro