Marţi, 27 februarie 2024 - 10:12:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Secţia de cardiologie de la Spitalul Judeţean Ploieşti, modernizată FOTO


7 noiembrie 2017

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă au efectuat o vizită de lucu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru a analiza  stadiul lucrărilor  la secţia de cardiologie situată la etajul 5 al clădirii. Aceasta este una dintre cele mai solicitate secţii ale spitalului, dat fiind numărul mare al persoanelor care suferă de afecţiuni ale inimii - aproximativ 5000 de pacienţi pe an .

Obiectivul de investiţie  face parte din proiectul  ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”, valoarea totală fiind de 9.700.000 lei. Pentru secţia de cardiologie investiţia este de aproximativ 3.000.000 de lei şi a inclus: lucrări de arhitectură, instalaţii electrice, instalaţii de fluide medicale, control de securitate şi acces precum şi dotările aferente unui salon medical. La secţia de cardiologie  s-au instalat  în prezent 90 de paturi standard şi 12 paturi la salonul de terapie coronariană. 

Preşedintele  Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor şi a precizat că modernizarea va continua şi pentru celelalte secţii ale spitalului de urgenţă. Totodată pe langă lucrările de modernizare, Consiliul Judeţean Prahova are ca prioritate şi construirea unui corp nou, care va fi legat de cel vechi printr-o pasarelă.

Toate aceste investiţii realizate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu sprijinul administraţiei judeţene  vor conduce la creşterea calităţii serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar şi celor aflaţi în tranzit în Judeţul Prahova condiţii spitaliceşti optime, la standarde europene. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro