Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:58:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Trafic feroviar blocat pe Valea Prahovei! 3 tinere au fost rănite din cauza unui incident la ieşirea din Azuga


4 decembrie 2023

Traficul feroviar pe linia Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, este afectat luni dimineaţă de ruperea pantografului de la locomotiva unui tren, la ieşirea din staţia Azuga. Alte două trenuri aflate în spatele celui care s-a defectat, care mergeau spre Bucureşti, au întârzieri de 130 şi 150 de minute. Trei tinere au fost rănite după ce geamurile vagonului în care călătoreau s-au spart.

”Traficul feroviar pe segmentele Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, se desfăşoară pe un singur fir, din ambele sensuri, din cauza ruperii pantografului de la locomotiva trenului IR 1742, la ieşire din staţia Azuga. Pentru restabilirea condiţiilor normale de trafic, SRCF Bucureşti acţionează cu drezine pantograf pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, iar CFR Călători a îndrumat o locomotivă de ajutor pentru trenul IR 1742”, anunţă CFR SA.

Conform datelor comunicate de conducerea Spitalului Sinaia, toate cele trei persoane au suferit zgârieturi şi disconfort ocular (obiect străin) de la spargerea geamurilor vagonului

Persoanele care au ajuns la unitatea sanitară au vârstele de 18, respectiv 20 de ani şi sunt din Bucureşti şi din Buftea.

Intervenţiile pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relaţiile Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga au fost finalizate, fiind asigurate astfel condiţii normale de trafic, a informat CFR SA.

Potrivit unei informări a companiei, singurul tren care încă staţionează este IR 1742, deoarece aşteaptă locomotiva de ajutor. R 3024 şi trenul privat 11632 au fost reînscrise în circulaţie, însă vor ajunge la destinaţie cu întârzieri de peste două ore.






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro