Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:29:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Am promis, am făcut!


1 decembrie 2012

 

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a demonstrat, încă odată, că ştie să îşi îndeplinească promisiunile. Finalizat cu zece luni înainte de termen, drumul judeţean de centură DJ 236 a fost inaugurat de Mircea Cosma împreună cu Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia şi primarul Ploieştiului Iulian Bădescu

Proiectul a fost finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2007 – 2013 Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere" Domeniul major de intervenţie 1.1. "Planuri integrate de dezvoltare urbană" Sub-domeniul: Poli de creştere.

Drumul judeţean face legătura dintre DN1 şi DN1B, prin spatele zonei comerciale Metro - Carrefour - Ploieşti Shopping City, fiind primul contract semnat în cadrul Polului de Creştere Ploiesti-Prahova, în luna noiembrie 2010. Drumul de centură are 2,05 kilometri, la care se adaugă alţi 1,44 kilometri reprezentând bretelele de acces, DJ 236 fiind prevăzut şi cu un pasaj suprateran de 104 metri, peste DN1.

La inaugurarea de vineri au fost prezenţi mulţi dintre candidaţii PSD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Aflaţi în plină campanie electorală, aceştia nu au ratat ocazia de a se fotografia cu primarul Iulian Bădescu şi cu preşedintele Mircea Cosma.

Dacă vrei să vezi ce le-a spus Mircea Cosma celor prezenţi la inaugurarea DJ 236 urmăreşte înregistrarea video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro