Duminică, 21 iulie 2024 - 6:29:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiu violent la un service auto la Puchenii Mari. Traficul pe DN1, complet blocat


28 octombrie 2017

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la un service auto situat în localitatea prahoveană Puchenii Mari, flăcările extinzându-se pe o suparafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi.

Primele informaţii arată că interiorul clădirii se află mai multe autoturisme care fuseseră aduse la reparat, dar şi un rezervor cu motorină şi butelii cu oxigen.

Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins un garaj de reparaţii auto, situat pe marginea Drumului Naţional 1. Opt autospeciale ale Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit pentru stingerea focului.

Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 1500mp. În interiorul clădirii se aflau şapte autoturisme care fuseseră aduse la reparat, dar şi un rezervor cu cinci tone de motorină şi mai multe butelii cu oxigen.

Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit la faţa locului cu opt autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje de la descarcerare (pentru a asigura iluminatul zonei)

Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Trei autoturisme aflate în service au fost complet distruse în incendiu

În jurul orei 20.15, incendiul a fost lichidat, dar pompierii asigură zona pentru se asigura că nu există şi alte focare ale incendiului


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro