Duminică, 23 iunie 2024 - 5:06:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ANAF a pus sechestru pe conturile lui Radu Mazăre


12 august 2014

ANAF a blocat toate conturile lui Radu Mazăre. El a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la postul de primar, anunţă evz.ro

Primarul Radu Mazăre este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii, fiind acuzat că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern – reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale “Henri Coandă” -, pentru a-l ajuta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a anunţat că are toate conturile blocate de ANAF. El susţine că are informaţii din interiorul ANAF conform cărora decizia a fost luată la presiunea procurorilor de la DNA.

Foarte supărat, el a lăsat de înţeles că ar putea renunţa la postul de primar. “Mi se face lehamite, mă gândesc să renunţ”, a declarat Mazăre pentru corespondentul EVZ.

Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern – reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale “Henri Coandă” -, pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului.

Primarul Constanţei a fost încătuşat, pe data de 8 aprilie, de către DNA, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. Pe data de 16 aprilie, procurorii au anunţat extinderea urmăririi penale a primarului Mazăre, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de fals în declaraţii. Pe data de 17 aprilie, DNA a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de Alexandru Mazăre, senator în Parlamentul României, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro