Marţi, 25 iunie 2024 - 9:20:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


IPJ Prahova are un nou inspector şef


30 mai 2024

Începând de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova are un nou inspector şef. Este vorba mai exact despre comisarul şef Marius Mihai, fost coordonator al Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Marius Mihai, în vârstă de 46 de ani, este licenţiat în ştiinţe juridice şi are o vastă experienţă în domeniul poliţienesc. În trecut, a ocupat o funcţie de conducere în cadrul Direcţiei Management Strategic şi Suport Informaţional a IGPR. Originar din Dâmboviţa, Marius Mihai a absolvit liceul cu specialitatea electro-mecanic auto, demonstrând o diversitate în pregătirea sa profesională.

Noul inspector şef îl înlocuieşte pe Gabriel Mănuc, care a fost şi el numit temporar la conducerea poliţiei judeţene din cadrul IGPR. Schimbarea de conducere vine într-un moment important pentru IPJ Prahova, care îşi continuă misiunea de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în judeţ.

Marius Mihai îşi propune să continue şi să îmbunătăţească activitatea IPJ Prahova, punând accent pe profesionalism şi eficienţă în toate acţiunile poliţieneşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro