Luni, 11 decembrie 2023 - 4:49:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Grupul Veolia ia cu asalt bugetul Municipiului Ploieşti! Câţi bani cere fostul operator de termie de la Primărie...


4 iunie 2022

Este jale în visteria Municipiului Ploieşti! Iar Andrei Volosevici tratează problema cu o pasivitate incredibilă!

Vorbim despre asaltul Grupului Veolia care a notificat municipalitatea pentru o pretinsă datorie de peste 120 de milioane de lei. Surse de încredere din Primăria Ploieşti susţin că noua datorie nu este confirmată şi de către reprezentanţii RASP, dar cu toate acestea primarul liberal Andrei Volosevici solicită plata banilor. Ceea ce nu înţelegem însă este poziţia ghiocelului pe care edilul Volosevici o are permanent în faţa reprezentanţilor Veoliei, nerefuzând niciuna dintre solicitările francezilor. 

În această situaţie, probabil că iar vom avea un refuz de plată din partea Nicoletei Crăciunoiu, directorul Economic al Primăriei Ploieşti. 

Mai mult, gurile rele susţin că până la predarea tuturor instalaţiilor către noul operator, Veolia va strânge câteva sute de milioane din bugetul extrem de sărăc al Ploieştiului. 

Şi ne mai întrebăm cum de Ploieştiul arată ca după bombardament, cum de nu reuşim să implementăm proiectele europene sau de ce oraşul a devenit, probabil, cel mai murdar municipiu reşedinţă de judeţ din România..


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 decembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro