Vineri, 29 martie 2024 - 1:19:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Flori, muzică şi poezie pentru doamnele şi domnişoarele din Buşteni, de Mărţişor


2 martie 2017


 

Ca în fiecare an, doamnele şi domnişoarele din Buşteni au avut parte de multe surprize, pregătite în mod special de autorităţile locale cu ocazia Mărţişorului.

Nae Savel, viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Buşteni, a oferit ghivece cu flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor care s-au aflat ieri în faţa Primăriei Buşteni. Gestul frumos de a dărui flori de Ziua Internaţională a Femeii a devenit tradiţie la Buşteni şi va continua şi pe 8 Martie.

Tot de 1 Martie, Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni a găzduit, începând cu orele 18:00, un savuros spectacol de umor, muzică şi poezie, oferit tuturor doamnelor şi domnişoarelor de către Primăria Buşteni. Evenimentul, desfăşurat sub denumirea ”Doamnă, cu drag, un mărţişor”, a fost susţinut de Grupul Vouă, care pe 8 Martie 2017 împlineşte 35 de ani de la înfiinţare.

La sfârşitul spectacolului, viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Buşteni, Nae Savel, a făcut un gest deosebit, oferind câte o floare tuturor doamnelor prezente în sală.

”Spectacolul, pentru noi, a fost exact ca o zi însorită de primăvară, pentru că publicul prezent a reacţionat neaşteptat. Doamnele şi domnişoarele au râs, au ascultat momentele de muzică şi poezie, într-o atmosferă de teatru. Primul spectacol din acest an, ocazionat şi de împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea Grupului Vouă, ne-a făcut să ne simţim foarte tineri...la suflet!”, a declarat Adrian Fetecău, liderul trupei umoristice ”Vouă”, la finalul spectacolului.  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro