Marţi, 19 martie 2024 - 6:46:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vivi Răchită, o nouă afirmaţie dezastru: "Mărcile Petrolului sunt ale ....cabinetului primarului"!


27 aprilie 2021

Incredibil, dar adevărat! Fiecare ieşire publică a lui Valeriu Răchită este un amalgam de informaţii eronate, menite să dezinformeze.

Prezent luni seară la un post local de televiziune, Răchită a mai scos un...porumbel...

"Am avut o întâlnire, împreună cu primarul Andrei Volosevici cu suporterii şi am fost mandatat să încep un nou proiect, bazat pe criterii clare de performanţă. Mărcile sunt ale cabinetului primarului şi trebuie să fie folosite în interesul Petrolului.", a declarat Răchită.

Interesantă povestea cu cabinetul primarului şi ne întrebăm dacă aşa stă treaba, de ce a mai fost nevoie de hotărâre de consiliu local şi de licitaţie pentru ca mărcile să fie acordate către ACS Petrolul 52?

Valeriu Răchită, care a afirmat din nou, că este...director tehnic al Academiei CSM Ploieşti (o altă titulatură inexistentă atât în organigrama clubului, cât şi în regulamentul de organizare şi funcţionare), a încercat să dreagă busuiocul spunând că în anul 2016, atunci când fostele glorii ale Petrolului (printre care Mircea Dridea, Camil Oprişan,) nu au fost primite în sala de conferinţă a stadionului Ilie Oană, a fost de fapt..o dezinformare. Cei care au dorit să facă anunţul lansării noului proiect au fost chiar iniţiatorii proiectului. "Ei au dorit să facă acolo conferinţa de presă. Sala era deschisă şi a fost fals că eu nu aş fi acceptat conferinţa în stadion. Eu am o relaţie bună cu toţi foştii fotbalişti ai Petrolului", a mai declarat Răchită.

Cu alte cuvinte, în anul 2016 toată presa care a anunţat incidentul a minţit, iar Răchită vine după 5 ani şi spune adevărul...Oare de ce nu a ieşit în ziua respectivă în uşa sălii de conferinţă să vadă lumea ca e deschisă? De ce nu a spus...adevărul lui, a doua, a treia zi după conferinţa iniţiatorilor proiectului ACS Petrolul 52? 

Oare nu există nimeni care să îi explice că toate aceste butaforii fac rău chiar mărcilor Petrolul? 

Cât despre deţinătorul real al mărcilor, îi recomandăm să studieze documentele existente la Direcţia Juridică a Primăriei Ploieşti. Şi pentru că e greu cu cititilul...îi explicăm...MARCILE SUNT ALE MUNICIPIULUI PLOIEŞTI, IAR CEI CARE POT DECIDE SOARTA LOR SUNT CONSILIERII LOCALI, PRINTR-O HOTĂRÂRE DE CONSILIUL LOCAL! În niciun caz, primarul ,viceprimarul, şeful de la handbal sau sfântul duh!





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro