Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:28:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consilier local acuză: "Presiuni asupra angajaţilor de la CSM Ploieşti"


10 noiembrie 2023

Îndrăzneala de a arăta că lucrurile nu funcţionează în CSM Ploieşti a dus la un război al nervilor între oamenii primarului Andrei Volosevici şi consilierii locali ploieşteni. 

Despre problemele din CSM , Stiri Actuale a scris în ultimii cinci ani sute de articole, nebăgate în seama de cei care s-au perindat pe la conducerea clubului sportiv. Am câştigat un proces, iniţiat chiar de Valeriu Răchită care ne-a acuzat de calomnie şi minciuni, iar doua Instanţe au decis că articolele noastre erau reale, iar antrenorul fără echipă era angajat la CSM pe un post care nu exista în organigramă. 

CITESTE SI:  Stiri Actuale câştigă DEFINITIV procesul cu Valeriu Răchită! Răchită, angajat ILEGAL la CSM Ploieşti!

Noua Comisie de Monitorizare a activităţii CSM a început în fortă încercând să pună ordine în activitatea clubului. Doar că încercarea de reorganizare a secţiei fotbal, secţie în care se face orice, dar nu sport, a dus la presiuni de neimaginat asupra angajaţilor clubului. Presiuni venite din partea primarului Andrei Volosevici şi a prietenilor acestora. Postarea de pe reţelele de socializare a consilierului local Dragoş Măchiţescu demonstrează că ceea ce a scris publicaţia noastră în ultimii ani este mai mult decât real: 

„Comisia de Monitorizare şi Avizare a Acţivităţilor CSM Ploieşti, din cadrul Consiliului Local, a analizat şi aprobat propunerea de reorganizare a activităţii secţiilor din cadrul Structurii Sportive a clubului. Şedinţa a avut loc marţi 7 noiembrie 2023, de la ora 09.00, la sediul CSM Ploieşti. Reorganizarea propusă în primă etapă vizează Secţia Fotbal, una dintre cele mai slabperformante secţii ale clubului, încetarea colaborării cu doi metodişti, din cauza din cauza lipsei pregătirii de specialitate, dar şi colaborarea cu un arbitru de specialitate pentru Secţia de Gimnastică Ritmică.

În urma analizei, am acceptat propunerile înaintate de dna Mirela Limboşeanu, la acel moment director al CSM Ploieşti, şi imediat au fost trimise notificările de reziliere a contractelor celor vizaţi de reorganizare. Mai exact, CSM Ploieşti încetează colaborarea cu doi metodişti (studii şi calificări necorespunzătoare), un antrenor, un scouter şi un coordonator căutare talente. Transmiterea notificărilor a fost făcută prin intermediul Poştei Române, prin trimitere recomandată, cu conţinut declarat”,
scrie Dragoş Măchiţescu, consilier local PNL. 
 

 "La ora 12.25, în aceeaşi zi, de la Cabinetul Primarului Andrei Liviu Volosevici a venit DISPOZIŢIA privind eliberarea din funcţie a dnei Mirela Limboşeanu, inspector de specialitate în cadrul compartimentului Cabinet Primar. Din acel moment, au început presiuni de neimaginat împotriva angajaţilor CSM Ploieşti care au semnat notificările de încetare a contractelor de activitate sportivă a celor vizaţi de reorganizare”, mai susţine alesul local. 

CITESTE SI: Fotbalul pe butuci la CSM Ploieşti! Clubul iese din clasamentul academiilor de fotbal din România! Felicitări, Vivi Răchită!

Măchiţescu  spune că angajaţii „sunt chemaţi de două-trei ori pe zi în Primăria Ploieşti”, precizând că prin reorganizare în cadrul Structurii Sportive de la CSM se face o economie de 50.000 de lei/lunar, bani care pot fi redistribuiţi către secţiile performante.

„Sunt alături de angajaţii CSM Ploieşti supuşi acestor presiuni inumane şi solicit primarului Andrei Liviu Volosevici să înţeleagă că la clubul sportiv, aflat în subordinea Consiliului Local, nu a avut loc o vânătoare de vrăjitoare, ci o reorganizare pe criterii de performanţă a activităţii unei secţii sportive”, scrie Dragoş Măchiţescu, care a precizat că mesajul distribuit pe Facebook a fost semnat de colegii din Comisia de Monitorizare şi Avizare a activităţii CSM Ploieşti, respectiv de consilierii PNL Aurelian Tudor, Radu Simionescu, Nicolae Vlad, Valentin Marcu şi Gheorghe Sârbu, precum şi de consilierul local USR Costel Andreescu. 

Deocamdată la CSM Ploieşti se pregăteşte reangajarea celor cinci personaje re..organizate. Pentru început Constantin Ilie a fost mutat...disciplinar, cu acordul Melaniei Dragomir, singurul director rămas în funcţie la CSM, la... Parcul Municipal Vest, pentru o perioadă de 12 luni. Abuzul este la limita legalităţii, deoarece Ilie era deja mutat în funcţia de sef Structură Sportivă, de la departamentul Achiziţii al CSM, pentru o perioadă de sase luni. Si ca astrele să se aseze, Mihai Albu este readus înapoi la Structura Sportivă a CSM Ploiesti. Se aude că si Luminita Albu va fi readusă la contabilitatea clubului, tot prin semnătura primarului Volosevici (cel care vorbea despre contabilitatea dublă ţinută de familia Albu la club!!!). 

Miza acestor mutări este simplă: sunt mutaţi toţi angajaţii care au semnat împreună cu Mirela Limboşeanu notificările de reziliere a contractelor si adusi în locul lor oameni care vor trebui să semneze noile angajări! 


PS. Cei trimisi acasă de Comisia de Monitorizare sunt: Lia Ilie, Patrick Scoruş, Valeriu Răchită, Daniel Dumitrache si Mitică Jipa...Pentru început....

Dar...ce faci cu membrii Comisiei de Monitorizare si Avizare? 


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro