Duminică, 14 aprilie 2024 - 2:38:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nesimţire si nepasare în zona şcolilor din Ploieşti


2 octombrie 2019

Lipsa de respect fata de ceilalti a devenit deja o modă în societatea in care trăim si deja nu mai mira pe nimeni.

Mai exact este vorba de blocarea unei căi de acces într-o instituţie publică, o unitate de învăţământ

Stiu ca nu sunt locuri de parcare, dar mulţi nu inteleg ca desi exista un indicator rutier care interzice staţionarea, acela este doar pentru fraieri.

Este vorba de strada Pastorilor colt cu Aleea Elevilor pe Pastorilor, zonă prin care se face accesul în parcarea Şcolii Nicolae Bălcescu din Ploiesti, acces pentru maşinile angajaţilor unităţii de învăţământ, pentru maşina care asigură Programul Lapte si Corn, masinile părinţilor care însoţesc copii cu nevoi speciale,  ale celor de la ROSAL, Poliţie, Salvare, Pompieri,etc.

După numeroase adrese la Primăria Ploiesti, Direcţia de Mobilitate Urbană, Serviciul Rutier, Poliţia Ploiesti, Biroul Rutier, SGU Ploiesti si Politia Locala Ploiesti, situatia nu s-a îmbunătăţit în niciun fel.

Singura instituţie unde am gasit sprijin a fost Poliţia Locală care a sancţionat contraventional câţiva "bizoni" dar asta deoarece s-a folosit " firul scurt", adică a fost solicitat personal directorul Vaida, pentru că la solicitările făcute pe numarul 0244954 s-a raspuns din doi în doi...

Speram ca autoritatile locale sa dea dovada de mai multa implicare pentru că nu dorim să ne imaginăm ce s-ar întâmpla în cazul unui incendiu sau dacă vreun copil ar avea nevoie de intervenţia Ambulanţei

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro