Duminică, 23 ianuarie 2022 - 5:09:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Restricţii? Doar pentru fraieri! Consilierul viceprimarului Ploieştiului, convoacă o întâlnire despre Petrolul fix de la ora 19.00!


12 octombrie 2021

Rata de infectare în municipiul Ploieşti a ajuns la 9,64 de cazuri la mia de locuitori. Există mai multe restricţii decise în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar printre acestea se numără interzicerea circulaţiei între orele 20.00 şi 5.00. Mai mult şi adunările se pot face în anumite condiţii.

Restricţiile nu sunt recunoscute de Octav Preda, care se recomandă consilier personal al viceprimarului Ploieştiului, şi nici de consilierul local liberal Dragoş Măchiţescu.

Altfel, nu ne explicăm de ce au convocat o nouă întâlnire despre Petrolul (deja le-am pierdut şirul) la ora 19.00, în condiţiile în care orice persoană (nevaccinată) ar trebui să se îndrepte spre locuinţa proprie pentru a nu risca vreo amendă. Sau poate că va fi o intalnire extrem de scurtă, de maxim 30 de minute, pentru ca regulile pandemice să nu fie încălcate. 

Cât despre oportunitatea unei întâlniri... între suporteri pare un pic fariseism să spui că chemi oamenii ca să stabileşti (ce?) diverse lucruri, când tu ai un singur ţel: asocierea între ACS Petrolul 52 şi Primăria Ploieşti! Atât! Ba nu, asocierea între ACS Petrolul 52 şi Hale şi Pieţe SA, mai bine spus! 

Dar, necunoscute sunt căile Domnului, dar consilierul unui viceprimar are alte atribuţii în fişa postului şi ar cam trebui să respecte regulamentul funcţionarilor din Primăria Ploieşti!


PS. Suntem curioşi cine va plăti chiria săli de conferinţă de la Stadionul Ilie Oană. Că doar, toata lumea are aceleaşi drepturi, dar şi obligaţii! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(333 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro