Vineri, 26 aprilie 2024 - 2:34:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova votează în întuneric


9 decembrie 2012

Trei oraşe şi 26 de comune din judeţul Prahova nu au curent electric din cauza căderilor masive de zăpadă. DN1 A este blocat complet în continuare din cauza avalanşelor care aduc din munte copaci smulşi de vânt.

Pe drumul judeţean 102 B, între Drajna şi Poseşti, 20 de autoturisme continuă să fie blocate în zapadă.

Şi ceea ce este mai important: în 84 de secţii de votare din judeţul Prahova procesul de votare se desfăşoară la ...lumina lumânărilor.

Potrivit lui Mihai Condrescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, autorităţile locale şi judeţene au achiziţionat şi au trimis în zonele afectate 36 de generatoare electrice.  Un generator de mare putere a fost trimis către Spitalul din Azuga, unde bolnavii riscau să rămână în frig.

Deocamdată nu a fost luată decizia de a fi întrerupt anul şcolar, iar Horia Toma, inspectorul general şcolar, ne-a spus că abia mâine dimineaţă va fi luată hotărârea ca în unele şcoli să fie întrerupt procesul de învăţământ.

La Sinaia, aproape 30 de turişti sunt blocaţi la Cota 1.400 deoarece acest drum este complet blocat de zăpadă. Pentru transportarea unei gravide care se afla la hotelul de la Cota 1.400 a fost nevoie de intervenţia snowmobilului.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro