Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:00:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Semnal de alarmă: Ploieştiul are nevoie urgentă de tramvaie!


22 iulie 2016


 

Asociaţia prietenii Tramvaiului Ploieşti a adresat în această seară o scrisoare deschisă autorităţilor locale ploieştene. Membrii asociaţiei doresc să tragă un semnal de alarmă asupra numărului insuficient de tramvaie existente în acest moment în Ploieşti şi le prezintă aleşilor mai multe modele de vehicule second hand disponibile la vânzare în mai multe oraşe europene. Publicăm scrisoarea Asociaţiei şi sperăm ca foarte curând situaţia să fie rezolvată, măcar parţial:

"Scrisoare deschisa catre Primaria Ploiesti

Domnule primar Adrian Dobre, domnule viceprimar Cristian Ganea, domnule viceprimar George Pana , doamnelor si domnilor consilieri locali.
Va rapesc cateva minute pentru a aborda o tema foarte arzatoare pentru noi pasionatii de transport electric, in special tramvaie.Anume insuficienta lor in orasul Ploiesti.
Dupa cum bine se stie, s-a reusit modernizarea totala a celor 2 trasee de tramvai din Ploiesti , 101 si 102.

Cu toate acestea numarul tramvaielor ploiestene a ramas acelasi.Toate au aproape 35 de ani de exploatare.Atat in Germania cat si in Romania.
S-au efectuat modernizari, vopsiri si alte imbunatatiri asupra vagoanelor in acesti 2 ani de intrerupere.Insa varsta lor isi arata cuvantul , Aceste vagoane, la ritmul actual de exploatare vor mai fi apte de circulatie maximum 5 ani.

Noi am propus in decursul ultimelor saptamani, mai multe tipuri de vagoane sh disponibile la vanzare in orase europene. Cunoastem faptul ca aceste vagoane pot fi cumparate de catre dumneavoastra. De tramvaie noi momentan nu cred ca se poate pune problema.
Am vrea sa stim si care este gandirea dumneavoastra referitoare la acest subiect.

O zi placuta va dorim."

 
 
 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro